Astra - Oțelul 3-1. Campioana en-titre pierde puncte prețioase în bătălia pentru Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra a câștigat cu 3-1 (1-0) meciul cu Oțelul Galați, în deschiderea etapei cu numărul 27 din Liga 1. Astfel Oțelul Galați, campioana en-titre, pierde trei puncte care pot conta în lupta pentru clasarea în zona locurilor ce asigură participarea în Europa League. Astra, în schimb, renaște sub comanda lui Mircea Rednic.

Pentru Astra Ploieşti au marcat Fatai (min. 42, din penalty, și 80) şi Spadacio (min. 78), în timp ce pentru Oţelul a înscris Didi (min. 64).

În minutul 42, Fatai a transformat un penalty dictat după un fault asupra sa făcut de Perendja.

Meciul s-a echilibrat și în minutul 64 Didi a trimis mingea în poartă din trei metri, după un corner de pe dreapta. Mingea, centrată în careu, a fost trimisă cu capul de Pena, balonul a fost respins, a şutat şi Sîrghi, mingea a ricoşat şi Didi, după două şuturi, a reuşit să marcheze.

În minutul 78, la un contraatac al Astrei, Spadacio a marcat cu un şut de la circa 13 metri lateral dreapta

Ultima reușită a partidei i-a aprținut aceluiași Fatai, care "a închis" tabela cu un şut de la 12 metri, după o greşeală a lui Perendija.

ASTRA: S. Lung jr. - Bărboianu, Găman, Oprsal, J. Morais - Fl. Pătraşcu (B. Pătraşcu '69), Băjenaru - Amorim (Budescu '55), Spadacio, Stan (Rusu '66) - Fatai.

Antrenor: Mircea Rednic.

OȚELUL: Brăneţ - Râpă, Sîrghi, Perendija, Sălăgeanu - Filip (Neagu '46), Giurgiu - Iorga (Stromajer '65), Didi, Buş (Punosevac '86)- Pena.

Antrenor: Dorinel Munteanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite