Astra - Chiajna 0-2. Echipa lui Reghecampf a strâns nouă victorii în Liga 1 anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

oncordia Chiajna a învins, astăzi, cu 2-0 (1-0), pe stadionul lui Astra Ploieşti. Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 42. Adi Rocha a reuşit ambele goluri şi a ratat un penalty.

Este victoria cu numărul 9 pentru Concordia, în Liga 1, anul acesta. În 2012, echipa din localitatea satelit a Bucureştiului a câştigat cu Oţelul (1-0), Rapid (1-0), Ceahlăul (2-0) şi Voinţa Sibiu (2-0), pe teren propriu, respectiv pe terenul echipelor Petrolul (4-3), Braţov (3-2), CFR Cluj (4-2), Mioveni (3-1) şi acum Astra (2-0).

Golurile au fost marcate de Rocha (min. 11, 53). La primul, un corner de pe partea dreaptă a fost executat de Popa I, până la 8-9 metri de poartă, de unde Adi Rocha reia cu capul în dreapta lui Lung Jr. La celălalt, Seto a pierdut o minge la 25 de metri de poarta sa, Popa I l-a lansat pe Rocha, care a trimis în poartă de la 16 metri.

În minutul 48, Rocha a ratat un penalty acordat după o cădere în careu a lui Filip la un contact cu Găman.

ASTRA: Lung Jr.- Bărboianu, Găman, Ricardo, Morais - Seto (Ologu '57), Pătraşcu - Stan (Budescu '32), Spadacio, Laionel (De Amorim '46) - Fatai.
Antrenor: Mircea Rednic.

CHIAJNA: Niţă - Popa II, Mamele, Petrovici, Guilherme - Popa I, Filip, Muzac (Pană '65), Paulinho (Mihalcea '72) - Dos Santos (Munteanu '59), Rocha.

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Budescu '42, '42, Găman '43, Ologu '63 / Mamele '69

Cartonaş roşu: Budescu '42

Arbitri: Dragoş Istrate (central) - Florin Ungureanu, Alexandru Vodă (asistenţi) - Iulian Călin (rezervă)

Observatori: Ion Craiu, Viorel Sandu

Lung Jr. şi Pătraşcu au primit cartonaşe galbene la pauză, ei continuând să protesteze faţă de decizia lui Dragoş Istrate de a-l elimina pe Budescu.

Tehnicianul Mircea Rednic a fost trimis în tribună înainte de începerea reprizei secunde.

La meci au asistat aproximativ 400 de spectatori, între care şi 100 de fani de la Chiajna.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite