Răzvan Lucescu: ”Calificarea nu e jucată, Vasluiul e o echipă foarte bună, de forţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a câștigat cu 1-0 la Vaslui, în prima manșă a semifinalelor Cupei României, luând o opțiune serioasă pentru calificarea în finală. Acest succes s-a produs după trei eșecuri la rând, în Liga 1, iar antrenorul Răzvan Lucescu a lansat un apel către ”suporterii adevărați”, cărora le-a cerut să fie alături de echipa din Giulești.

Lucescu junior a declarat la Sport.ro, după meci: "E o victorie importantă din punct de vedere psihologic. Calificarea nu e jucată. Vasluiul este o echipă foarte bună, de forţă. Aveam nevoie de această victorie. Am avut o perioadă bună în campionat, dar câteva detalii ne-au făcut să ajungem la această problemă, detalii care ne-au zdruncinat moralul. Meciul de la Braşov a fost stricat de arbitru şi rezultatul influenţat de arbitru. Ce s-a întâmplat la Chiajna a distrus atmosfera de la echipă. Suporterii adevăraţi ai echipei trebuie să fie alături de jucători".

Antrenorul Rapidului a considerat că orice meci cu SC Vaslui este unul tare și l-a remarcat pe Dani Coman: "a intervenit extraordinar în prima repriză".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite