Adrian Porumboiu: "Dacă îi prindem pe cei de la Rapid cu SMS-uri, le vom tăia mâinile!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În semifinalele Cupei României la fotbal se vor înfrunta Rapid şi FC Vaslui. Rivalitatea dntre cele două echipe s-a amplificat în ultimii ani, când formaţia moldavă a făcut un salt valoric important. Patronul vasluieniloc, Adrian Porumboiu, îi avertizează pe giuleşteni să nu mai trimită SMS-uri jucătorilor săi.

Fostul arbitru internaţional a făcut referire la scandalul dinaintea partidei directe din toamnă, când i-a acuzat pe oficialii giuleştenilor că au încercat să-i contacteze pe mai mulţi jucători Vasluieni. "În Europa League am picat cu Lazio, cu Sporting. Sunt convins că n-a mai rămas niciun punct de sprijin. S-a terminat cu SMS-urile. Dacă îi vom mai prinde pe cei de la Rapid cu SMSs-uri, le vom tăia mâinile până intervine justiţia. Aşa se procedează la turci, se taie mâinile", a declarat patronul lui FC Vaslui la GSP TV.

Porumboiu este de părere că şansele sunt egale în disputa din Cupa României, însă consideră că lotul lui FC Vaslui este superior valoric celui al Rapidului. "Ei au grupul, dar, luat fiecare jucător în parte, nu vom avea probleme".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite