Fanii Craiovei vin să protesteze azi la Bucureşti împotriva lui Sandu şi Dragomir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir (stânga) şi Mircea Sandu sunt iar în centrul atenţiei
Dumitru Dragomir (stânga) şi Mircea Sandu sunt iar în centrul atenţiei

Suporterii olteni mizau şi pe participarea steliştilor şi rapidiştilor, care, însă, după ce s-au întâlnit cu preşedintele FRF la Casa Fotbalului, au renunţat la miting.

Suporterii Universităţii Craiova continuă manifestările de protest în legătură cu dezafilierea echipei lor. Astăzi, între orele 16.00 şi 18.00, fanii olteni din Peluza Sud vor organiza un miting în Bucureşti, în Piaţa Victoriei, denumit "Ştiinţa nu moare".
"Noi nu cerem doar reafilierea Craiovei, ci şi să scăpăm de Mircea Sandu şi de Mitică Dragomir din fruntea fotbalului românesc. Vin şi cei de la Steaua din AISS, vin şi rapidiştii din tribuna a II-a, Dinamo, Petrolul, Poli Timisoara şi mulţi alţii din ASR", a declat Gabi Blondu, unul dintre liderii suporterilor Craiovei.
Interesant e că ultraşii Stelei conduşi de Mustaţă şi rapidiştii lui Corsicanu nu vor participa la miting, după ce cei doi lideri au fost la Casa Fotbalului la întâlnirea lui Mircea Sandu şi i-au promis preşedintelui FRF că nu vor mai protesta împotriva conducătorilor din fotbalul românesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite