INFOGRAFIE DE EXCEPŢIE Vezi o comparaţie marca "Adevărul" între golurile lui Mutu şi Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu
Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu

Mutu a înscris 34 de goluri la echipa naţională, cu unul singur mai puţin decât Hagi, liderul clasamentului all-time. Care din aceste reuşite au fost însă mai importante, care au adus mai multe puncte, care au fost marcate împotriva unor adversari mai tari? Vezi răspunsurile într-o analiză specială.

Mai mult ca sigur, Hagi va pierde şi al doilea record la naţională. După ce Dorinel Munteanu i-a depăşit cele 124 selecţii, ducând ştacheta la 134, Mutu îl va întrece, cel mai probabil, la numărul de goluri. Atacantul lui Ajaccio are 34 până acum, cu unul singur mai puţin decât Hagi.
Mutu, mai multe goluri decisive
„Ale Regelui au fost mai importante", ar fi replica inerţială a majorităţii. „Adevărul" şi-a propus să meargă mai departe de aceste cifre, disecându-le cu atenţie, iar rezultatul arată însă, că, suprinzător, „hulitul" Mutu nu a fost cu nimic mai prejos din acest punct de vedere faţă de Hagi. „Briliantul" îl devansează pe „Rege" la numărul de goluri prin care tricolorii au deschis scorul, la cel al reuşitelor care au adus victoria României sau care au salvat un egal. De asemenea, Mutu a înscris mai multe goluri în victorii şi are un an, 2003, cu 7 goluri, cifră neatinsă de „rivalul" său.
Hagi, goluri cu adversari mai tari
În schimb, Hagi a marcat în mai multe meciuri oficiale şi împotriva mai multor adversari de valoare şi îl întrece pe piteştean şi la golurile de la turneele finale. Plus că, între, 1984 şi 1999, a înscris în fiecare an cel puţin o dată, cu excepţia lui 1989.

CLICK PE INFOGRAFIE PENTRU A SE MĂRI!

Comparaţie între golurile lui Mutu şi ale lui Hagi la echipa naţională
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite