Am băgat frica în olandezi! Vezi ce au declarat oamenii lui Van Gaal despre tricolori!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversarii noştri de mâine s-au speriat de victoria României din Turcia şi ne privesc acum cu alţi ochi.

Startul perfect al României, trei victorii din tot atâtea posibile, le-a dat de gândit oandezilor, care în timp ce evoluau contra Andorrei, primeau informaţii în permanenţă asupra partidei de la Istanbul dintre Turcia şi România.
Van Gaal: "Speram într-o remiză la Istanbul"
„Echipa României a cîştigat cu 1-0 în Turcia, are moral bun, este pe val, şi are trei victorii din tot atâtea partide. Noi speram într-o remiză la Istanbul pentru că ar fi pierdut şi România şi Turcia câte două puncte, dar nu acest lucru nu s-a întâmplat. Am fost ţinut la curent în permanenţă cu desfăşurarea partidei de la Istanbul", a anunţat selecţionerul Olandei.
"Românii vor avea iniţiativă"
Apoi, a continuat: „Ne aşteaptă un meci foarte dificil marţi în România. E clar că românii au cu totul alte calităţi decât cei din Andorra şi evident e o echipă care va avea mult mai multă iniţiativă".
Huntelaar: "Românii joacă fotbal"
Acelaşi ton l-a avut şi atacantul Klaas -Jan Huntelaar: „Meciul cu România va fi cu totul altceva decât cel cu Andorra, o echipă care nu joacă fotbal, ci se limitează să reducă proporţiile scorului. România este un adversar de alt calibru, a câştigat în Turcia, iar meciul de marţi este unul pentru primul loc în grupă".
Van der Vaart: "E examenul grupei"
A urmat apoi Rafael van der Vaart. „După ce a câştigat în faţa Turciei, România va aborda meciul cu noi mult mai încrezătoare. Nu ştiu dacă meciul cu românii e decisiv, dar cu siguranță este unul extrem de important. Va fi un adevărat examen pentru noi", a spus şi jucătorul celor de la Hamburg.
Kuyt: "Nu ştiam că România are o generaţie aşa bună"
Şi Dirk Kuyt, cel care cunoaşte foarte bine fotbalul turc pentru că evoluează la Fenerbache, s-a arătat îngrijorat. „Să întâlneşti Andorra e dificil, e un altfel de joc, prefer România pentru că un astfel de meci e cel care contează cu adevărat. Noi suntem echipele care am câştigat primele trei meciuri şi câştigătoarea poate face un pas mare către calificarea la Campionatul Mondial. Vom juca pe un stadion nou, cu 55.000 de oameni în tribune, şi va fi greu. Nu m-am aşteptat ca România să învingă Turcia, mai ales că-i ştiu pe jucătorii turci şi acum nu vor fi într-o stare prea bună. Au o echipă bună, dar nu ştiam că România are o generaţie atât de bună", a spus atacantul. În plus, olandezii nu vor beneficia de serviciile lui Arjen Robben care s-a accidentat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite