Selecţie controversată! Cei mai în formă atacanţi români, lăsaţi acasă! Cine dă gol cu Turcia şi Olanda?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piţurcă a anunţat lotul de 25 de jucători, iar primele semne de întrebare au început să apară. Cele patru vârfuri convocate de Piţi au înscris, în total, doar 6 goluri în campionat în acest sezon!

Mutu, Marica, Grozav şi Bogdan Stancu sunt cei patru atacanţi convocaţi de Piţurcă pentru "dubla" cu Turcia şi Olanda. Dacă ultimul este al doilea golgheter al Turciei, cu 4 reuşite, ceilalţi trei nu traversează momente prea bune la echipele lor de club. Mutu şi Marica nu au reuşit să înscrie niciun gol în acest sezon în campionat pentru Ajaccio şi Schalke, iar Grozav a punctat doar de două ori pentru Petrolul, în multe partide fiind chiar rezervă.
Rusescu a dat mai multe goluri decât toţi atacanţii lui Piţi la un loc
În aceste condiţii, a surprins neconvocarea primilor doi golgheteri din Liga I, Raul Rusescu şi Marius Niculae. Rusescu e singurul jucător român de la Steaua care a evoluat cu CFR Cluj şi care nu a fost chemat la lot, în condiţiile în care a fost cel mai bun de pe teren! Şi e cel mai bun marcator din Liga I, cu 7 reuşite, mai multe decât toţi atacanţii convocaţi de Piţurcă la un loc!
Niciun jucător de la Vaslui în lot!
Niculae, marcator şi el a 6 goluri, n-a mai prins lotul după ce fusese convocat la mereu la ultimele meciuri ale naţionalei. După conflictul cu Porumboiu, dar şi din cauza evoluţiilor slabe ale Vasluiului din ultima vreme, Piţurcă nu a mai convocat niciun fotbalist de la echipa moldoveană!

Atacanţii convocaţi
Jucător                                  Goluri marcate în campionat
Adrian Mutu (Ajaccio)                    0
Ciprian Marica (Schalke)             0
Bogdan Stancu (Orduspor)         4
Gheorghe Grozav (Petrolul)         2
Total: 6

Atacanţii lăsaţi acasă
Jucător                                  Goluri marcate în campionat
Raul Rusescu (Steaua)               7
Marius Niculae (FC Vaslui)         6
Total:13

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite