Giovani: “Dinamo poate ajunge la şase-şapte meciuri fără victorie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giovani Becali
Giovani Becali

Impresarul trimite săgeţi spre antrenorul Ciobotariu, spunând că "nu vezi faze lucrate, centrări, pase", şi crede că doar golurile lui Marius Niculae au ţinut echipa în fruntea clasamentului.

Înfrângerea cu Vaslui l-a aruncat pe antrenorul lui Dinamo, Liviu Ciobotariu, în calea criticilor. Unii dintre cei mai vehemenţi contestatari ai tehnicianului a fost Giovani Becali. "La Dinamo nu vezi nimic. Nu vezi faze lucrate, nu vezi faze, nu vezi centrări, nu vezi nimic! Niciun un-doi, nu sunt triunghiuri, nici măcar nu pot să alerge jucătorii. Sunt la pământ cu pregătirea fizică. Nu-i văd bine nici în următoarele meciuri. Au patru meciuri fără victorie, dar ar putea ajunge la şase-şapte dacă joacă tot aşa", a spus fostul impresar la GspTV.
Giovani a găsit şi explicaţia pentru care, totuşi, Dinamo a fost pe primul loc la finalul turului. "Pînă acum a trăit doar din golurile lui Marius Niculae, fără el e moartă. Au mai fost în tur pasele Cătălin Munteanu şi sîngele rece al lui Dănciulescu. Dar şi Munteanu a obosit, are 33 de ani. Şi nu e nimeni care să-l înlocuiască, să se mai odihnească şi săracul băiat", a mai spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite