Un simbol dinamovist, la un pas de moarte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul din „Ştefan cel Mare" era să treacă printr-o tragedie. „M-am răsturnat cu maşina la 160 km pe oră şi am intrat într-un şanţ!", este mărturia incredibilă a unuia dintre cei mai iubiţi fotbalişti ai lui Dinamo din ultimii 15 ani, care a văzut moartea cu ochii zilele trecute!

Florentin Petre a debutat în acest weekend ca pilot de raliuri la Campionatul Naţional, organizat la Timişoara. Dacă în prima zi, „Piticul" a avut rezultate neaşteptat de bune, cea de-a doua zi de traseu a fost plină de peripeţii. Fostul jucător dinamovist, în prezent antrenor secund la echipa a doua a clubului, a avut parte de o experienţă neaşteptată, derapând cu maşina la 160 de km pe oră, răsturnând-o şi ajungând într-un şanţ.

„A fost un moment foarte rapid, în care nu mi-am dat seama de gravitatea celor întâmplate. Am ieşit din maşină viu şi nevătămat, împreună cu copilotul meu am redresat autoturismul şi ne-am continuat cursa. Doar după terminarea acesteia am realizat ce s-ar fi putut întampla", ne-a declarat Florentin Petre.

A fost la un pas să se lase din cauza hepatitei
Petre se poate considera un om extrem de norocos. La doar 24 de ani, Florentin a fost diagnosticat cu un virus hepatic de tip C. A urmat o perioadă de coşmar, părerile doctorilor fiind împărţite. Unii susţineau că pentru el activitatea de performanţă s-a încheiat, alţii erau optimişti. „Piticul" a strâns din dinţi şi, cu o voinţă de fier, după un an de pauză totală a revenit la antrenamente.


S-a electrocutat la pescuit
În iulie 2001, un alt necaz a venit pe capul lui. În timpul unei partide de pescuit, unul dintre hobby-urile sale, în Delta Dunării, Petre s-a electrocutat şi s-a ales cu arsuri de gradul I, II şi III. "După toate aceste suferinţe, mi-am spus că atunci m-am născut a doua oară. Numai Dumnezeu a vrut ca eu să mai trăiesc şi să mai pot juca şi fotbal", ne-a mai mărturisit fostul jucător dinamovist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite