Dănciulescu: "Abia peste trei-patru etape se va vedea adevărata faţă a echipei Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Ionel Dănciulescu a declarat că echipa Dinamo intră mai greu în ritm şi a precizat că adevărata faţă a formaţiei din care face parte se va vedea peste trei-patru etape.

"Sper să fie de bun augur această venire a noastră pe Arena Naţională. Începutul e dificil, aşa a fost mereu până ne intrăm în ritm. Cred că abia peste 3-4 etape ajungem să vedem adevărata faţă a echipei Dinamo. Depinde numai de noi, pentru că întâlnim o echipă bine organizată, dar jucăm acasă şi sper să ne bucurăm la final pentru cele trei puncte. Eu cred că va fi mult mai greu decât în tur", a explicat Dănciulescu.

Prezent la conferinţa de presă, Marius Niculae a afirmat că pentru Dinamo va fi mult mai greu în partea a doua a sezonului. "Toţi aşteptăm să jucăm pe cel mai bun stadion din România şi sper să debutăm cu o victorie. Greul abia acum începe pentru că sunt din ce în ce mai puţine puncte puse în joc. Dar, ca şi în tur, noi ne gândim să o luăm din aproape în aproape", a menţionat Niculae, autorul unei duble în victoria cu scorul de 5-0 din partida tur cu Gaz Metan Mediaş.

Jucătorii formaţiei Dinamo au efectuat, joi seară, primul antrenament pe Arena Naţională. Şedinţa de pregătire s-a desfăşurat doar pe o treime din suprafaţa terenului, restul fiind acoperit cu o prelată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite