Borcea aruncă bomba înainte de meciul cu CFR! Condiţia imposibilă pe care-o pune să rămână la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul "câinilor" a anuntat că ar putea pleca de la Dinamo după meciul de sâmbătă, în care Dinamo îşi joacă ultima şansă la titlu. Un singur lucru l-ar mai putea ţine, totuşi, în "Ştefan cel Mare".

Meciul de sâmbătă cu CFR Cluj este de totul sau nimic pentru Dinamo. Dacă nu vor câştiga, "câinii" vor ieşi din lupta pentru titlu. Acţionarul lui Dinamo, Cristi Borcea, crede că numai cu ajutorul fanilor, echipa lui Bonetti poate învinge liderul şi le dă un ultimatum suporterilor. 

"Ştiu că avem, poate, cel mai urît stadion din ţară, dar dacă nici acum cu CFR nu vor veni la stadion eu mă retrag din acţionariat, las Dinamo. De mult timp, echipa asta nu s-a mai bătut pentru event ca în acest sezon şi suporterii lipsesc de la meciuri. Nu le înţeleg atitudinea. Oare ce trebuie să mai facă echipa asta pentru ca fanii să fie mulţumiţi?", a declarat Borcea.

Printre cele mai mici medii de spectatori

În acest sezon, singurul meci la care fanii lui Dinamo au umplut stadionul di "Ştefan cel Mare" a fost cel cu Steaua, pierdut de "câini" cu 1-3. În rest, Dinamo are una dintre cele mai mici medii de spectatori pe propriul teren din Liga 1, de doar 2.000 pe meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite