Daniel Stanciu:" Suntem în discuţii pentru un amical cu Spartak Moscova"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Stanciu
Daniel Stanciu

Daniel Stanciu, team-managerul celor de la Poli Timişoara, a explicat de ce bănăţenii au renunţat la cantonamentul de la Debrecen şi a dezvăluit că se poartă negocieri pentru un amical cu ruşii de la Spartak Moscova.

"Vom participa între 1 şi 17 februarie la Marbella Football Cup, în zilele urmatoare va avea loc tragerea la sorţi şi vom afla grupa în care vom evolua. Participă la competiţie formaţii puternice: Lech Poznan, Rubin Kazan, ŢSKA Moscova, Krylia Sovietov, Dinamo Kiev, georgienii de la Zestafoni şi campioana Chinei, Guangzhou. Este un turneu cu premii cumulate în valoare de 12.000 de euro. În total vor fi patru partide în Spania, pe lângă aceste meciuri din cadrul turneului suntem în discuţii pentru un meci de verificare cu cei de la Spartak Moscova", a explicat Stanciu.

"Am renunţat la Debrecen pentru că am preferat să mergem la acest turneu din Spania. Nu din motive economice am făcut asta, per total am ieşit un pic mai scump faţă de cum era preconizat iniţial", a precizat oficialul lui Poli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite