Clujenii au urcat pe locul 2! CFR a câştigat cu emoţii la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii lui Jorge Costa s-au impus cu greu la Sibiu, contra Voinţei, scor 1-0, victorie care i-a proulsat pe locul doi, la un punct în spatele celor de la Dinamo, care joacă diseară cu Mioveni.

Ardelenii din Gruia au fost salvaţi de arbitrul Radu Petrescu, care a dictat fault în atac asupra lui Beto şi a anulat astfel un gol valabil Voinţei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Renan Garcia, în minutul 83, după o lovitură liberă indirectă de la circa 12 metri.

Voinţa Sibiu a evoluat în inferioritate numerică pe tot parcursul reprizei secunde după eliminarea lui Beza, în timp ce de la CFR Cluj a fost eliminat Camora, în minutul 75, ambii jucători pentru cumul de cartonaşe.

Voinţa Sibiu: Miron - Maghici (Bunea '64), Bar, Apostol, Grigore - Beza, Dâlbea, Nicola - Tătar (Coman '86), I. Popa, Lukanovici (Cigan '78). Antrenor: Alexandru Pelici

CFR Cluj: Beto - Panin, Cadu, Piccolo, Camora - Peralta (Hora '58), Mureşan, Renan - Bastos (Rui Pedro '78), Ronny, Weldon (Kapetanos '68). Antrenor: Jorge Costa

Cartonaşe galbene: Beza '33, '45, Popa '54, Grigore '86 / Camora '14, '75, Peralta '43, Panin '67, Hora '79

Cartonaş roşu: Beza '45 / Camora '75

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite