„Declaraţia lui Vadim Tudor m-a speriat de moarte!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adam Vass (dreapta) în duel cu Goga în meciul cu Rapid
Adam Vass (dreapta) în duel cu Goga în meciul cu Rapid

Un fotbalist din Liga 1 dezvăluie într-un interviu inedit ce a simţit când l-a auzit pe preşedintele PRM.

Ádám Vass, fotbalistul de 24 de ani de la CFR Cluj, în prezent în refacere după accidentare, a acordat un interviu pentru cotidianul maghiar Nemzeti Sport. Adus în vară ca unul dintre pariurile patronului Arpad Paszkany, mijlocaşul care a venit în Liga I de la Brescia, unde a evoluat cinci ani, va reveni pe gazon peste o lună.

Câte tatuaje ai?
Nu ştiu. Dacă le număr, parcă sunt 30-35.
Când ai început să le faci?
Primul l-am făcut cânt eram încă în Anglia, după aceea am tot găsit câte ceva nou. Mojoritatea le-am făcut în ultimii 2-3 ani.
Printre tatuaje ai simbolul Ungariei Mari?
Nu. Numai stema ungurească.
Care e mesajul tatuajului?
Nu ştiu cum să explic, dar sunt mândru de el. Sunt mândru că m-am născut ungur. Nu am pous tatuajul ăsta ca să-l vadă lumea, mai degrabă e o chestie personală. Apropo, mai am încă un tatuaj pe tema asta.
Care?
Este uite aici, scrisul acesta runic (un scris numai din liniuţe, scrisul străvechi al hunilor).
Ce înseamnă textul?
Hai să lăsăm asta. Eu spun numai atât, că înseamnă pentru mine apartenenţa la poporul maghiar, ca şi cel cu stema.
Cum te-a afectat ştirea că Vadim Tudor, preşedintele PRM-ului, a declarat că la meciuri dacă vine cineva cu tatuaje ungureşti şi nu le acoperă trebuie să i se taie gâtul?
V-aş minţi dacă aş spune că m-a amuzat ştirea asta. Eram pe-acasă atunci când am citit declaraţia lui şi m-a speriat de moarte. Nu voiam să arăt asta în faţa părinţilor mei, îmi era teamă să nu se întâmple ceva cu ei. Totuşi nu puteam să apar în faţa mamei mele şi să-i spun: „Ai auzit că cineva vrea să-mi taie gâtul?" Şi în ziua următoare a citit şi tata declaraţia lui Vadim şi cu el am stat de vorbă şi mi-a cerut să nu îmi bat capul.
Ce pasiuni ai în timpul liber?
Îmi place să desenez. Se întâmplă să stau o zi întreagă la birou şi să desenez. În principiu caut imagini de pe Internet şi le copiez. Sunt fascinat de scelete, cranii şi monştri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite