CFR Cluj - Sparta Praga 0-1! Emoţii pentru Ligă! Campionii au pierdut cel mai tare test al verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un meci transmis în direct de www.adevarul.ro, echipa lui Ioan Andone a fost învinsă de vicecampioana Cehiei. Aceasta e prima înfrângere a ardelenilor din stagiul de pregătire din Austria.

CFR Cluj a pierdut cel mai important meci de pregătire din această pauză de vară şi se gândeşte cu emoţie acum la cele două tururi preliminare ale Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Ioan Andone a fost învinsă cu 1-0 de Sparta Praga, vicecampioana Cehiei, în cel de-al treilea meci de pregătire din cantonamentul din Austria, în primele două ardelenii trecând de FC Abtenau (13-1) şi Dynamo Budejovice (4-0).

Meci

Click aici pentru a urmări în direct meciul!

Unicul gol al meciului a fost marcat de Kaderabek, în minutul 60. CFR Cluj a dominat prima repriză, când a avut şi două bare, prin Maftei şi Kapetanos, dar cehii au întors meciul după pauză, când Andone a rulat mai toate rezervele.

CFR a început cu următoarea echipă: Felgueiras - Lion, Cadu, Maftei, Sepsi - Hora, G. Mureşan, Godemeche, Edimar - Sougou, Kapetanos. Au mai jucat: Stăncioiu, Deac, Piccolo, Valente, Camorra, Panin, Ronny, Sare, Nicoară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite