Arpad Paszkany are gânduri mari la CFR:" Îmi doresc o finală de Europa League"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj, nu concepe să nu realizeze cu echipa din Gruia o performanţă notabilă în Europa.

"Îmi doresc cât mai multe trofee şi participări consistente în cupele europene. La nivel de Liga Campionilor, o ieşire din grupe ar fi acceptabilă, iar în Europa League, deşi este dificil, şi acolo mi-ar plăcea să accedem într-o fază superioară, poate o semifinală sau chiar finală, asta îmi doresc", a spus omul cu banii din Gruia.

"Eu am ajutat-o financiar şi pe Universitatea Cluj, apoi mi s-a cerut să o ajut cu mai mulţi bani, eram dispus, dar am pus condiţii. Le-am transmis celor care se ocupau de destinele clubului că vreau să fac din "U" un club puternic, care în 3 ani să se lupte la campionat şi mi s-a spus că sunt nebun. În plus, cei care se ocupau de club nu acceptau ca cineva din afara grupului lor să se implice. La vremea respectivă, Universitatea era în Divizia A, dar a retrogradat la finalul sezonului", a mai dezvăluit Arpad Paszkany, potrivit Ziua de Cluj.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite