Jorge Costa se bucură de încrederea patronului de la CFR. Paszkany:" Niciun alt antrenor n-ar fi putut face mai mult"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul cu banii de la CFR Cluj, Arpad Paszkany,  nu este nemulţumit de jocul echipei, care a pierdut primul meci din Antalya, 1-2 cu Munchen 1860.

"Suntem la începutul pregătirii, una mai mult fizică, decât tehnico-tactică. Începutul de joc a fost destul de bun pentru noi și mă bucur că jocul începe să arate aşa cum ne-am dorit. TSV 1860 Munchen este o echipă redutabilă, noi ne-am creat multe ocazii, dar s-a văzut oboseala la jucătorii noștri. Sper să nu ratăm la fel de mult şi în campionat", a spus Arpad Paszkany.

"Ne dorim ca relaţiile de joc să se sudeze, să avem un joc consistent. Avem un grup care se respectă, este o atmosferă foarte bună la echipă, toţi jucătorii vor să cucerească titlul. Omogenizarea ţine de perioada foarte scurtă pe care orice antrenor o are în fiecare vară. De aceea, am adus doar 11 jucători în precedenta campanie de transferuri, de la care Costa a reuşit să obţină maximum din calităţile pe care le au. De aceea nici nu mi-a cerut transferuri în această iarnă. Niciun alt antrenor, fie român, fie străin, nu putea să facă mai bine şi mai mult decât a reuşit Costa până acum", a precizat patronul CFR-ului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite