Mureşan, despre cum merge echipa în pregătiri:"Încă nu suntem la nivelul la care ne dorim!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceferiştii s-au impus în finala "Anatolian Cup", după penaltiuri, în faţa celor de la Zilina, dar şefii clujenilor nu sunt încă mulţumiţi de cum arată echipa.

"Încă nu suntem la nivelul la care ne dorim, ne-am fi dorit să jucăm mai bine. Sunt câţiva jucători care nu au o formă satisfăcătoare, e foarte important ca în retur să avem două echipe. Cine va avea doar 12-13 jucători de calitate va avea şanse mai mici la campionat. Îmi place că pregătirea se face foarte bine şi nu am avut accidentări", a explicat Iului Mureşan, preşedintele din Gruia.

Oficialul CFR-ului susţine că atacanţii Weldon şi Kapetanos au oferte din China, dar câ nu le va da drumul decât în schimbul unor sume impresionante.

"E dificil să mai cedăm acum jucători, depinde de foarte mulţi factori şi bineînţeles şi de sumă. M-aş bucura să nu plece niciunul, dar dacă va pleca cineva o va face pe o sumă consistentă şi putem cumpăra imediat un alt fotbalist. Avem un atacant pe care îl urmărim de mai mult timp, dar nu l-am cumpărat pentru că avem vârfuri bune. Dacă unul dintre cei doi va pleca, atunci îl vom cumpăra pe jucătorul pe care îl monitorizăm", a mai spus Mureşan la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite