Ionuţ Rada, gata de o nouă provocare în Germania:"Karlsluher m-a dorit mult"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Ionuţ Rada a dat CFR-ul pe nemţii de la Karlsluher, formaţie care evoluează în liga a doua a campionatului german şi care îl are în lot şi pe atacantul român Andrei Cristea.

Rada nu prea a "prins" echipa din Gruia în mandatul lui Jorge Costa, fiind de cele mei multe ori prezent în tribune, nu în teren sau pe banca de rezerve.

Oficialii lui Karlsluher l-au remarcat însă în ultimii doi ani, atunci când fotbalistul a evoluat constant la CFR şi a jucat şi a marcat chiar în Liga Campionilor.

"E o nouă provocare şi oportunitate pentru mine. Am avut oferte şi de la alte echipe, dar nu a fost nimic concret. Cei de la Karlsluher m-au dorit cu adevărat, au insistat să vin şi le mulţumesc pentru încrederea acordată. O să mă lupt să-mi câştig locul de titular. O să-mi fie mai uşor să mă acomodez, pentru că acolo evoluează şi Andrei Cristea. Chiar am discutat cu el înainte să iau această decizie şi mi-a spus multe lucruri frumoase despre club şi campionatul Germaniei", a spus Ionuţ Rada pentru Servus Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite