Cadu: "Am plătit 100 de euro să văd Porto-Benfica, cine vrea să vadă spectacol trebuie să plătească"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, consideră că preţurile cuprinse între 150 de lei şi 250 de lei pentru partida cu "U" Cluj sunt normale, pentru că e vorba despre un derbi.

Jucătorul portughez crede că echipa sa e favorită în duelul de sâmbătă, datorită aportului terenului propriu.

"E cel mai important meci pentru că e un derbi, jucăm cu «U». Ştiu că preţurile biletelor sunt ridicate, dar mi-aş dori să fie un stadion plin. Eu am plătit mult mai mult pentru a vedea FC Porto - Benfica Lisabona. Am dat 100 de euro. Cine vrea să vadă un spectacol trebuie să plătească. Trebuie să câştigăm pentru că venim după o înfrângere pe teren propriu, cea cu Dinamo. Suntem favoriţi cu «U» pentru că jucăm acasă. Ei au o formaţie bună, sunt acolo sus în clasament şi cred că va fi un meci foarte greu. Nu au un jucător anume care să facă diferenţa, toată echipa e bună. Eu am auzit că vor veni vreo 3.000 de suporteri de la «U» Cluj. Nu am vorbit cu fanii noştri, dar sperăm să fie un spectacol atât în teren cât şi în tribune", a spus fundaşul formaţiei CFR Cluj.

Cadu l-a ironizat pe brazilianul Universităţii, Gabriel Machado, după ce acesta afirmase că oficialii CFR-ului au crescut preţul biletelor deoarece se tem de forţa Universităţii.
"Machado a spus că ne e frică de «U»? Ce să spun ?! A câştigat tot ce se putea cu echipa sa şi ne e frică de ei! Nu ne-au învins niciodată de când sunt eu la CFR şi sper ca lucrurile să rămână la fel. Vrem să îi facem cadou o victorie domnului Paszkany deoarece sâmbătă e ziua lui de naştere. Cred că Beto va fi în teren până la urmă", a mai spus Cadu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite