Steaua, pe cale să mai vândă un jucător. Becali: "Brandan are o ofertă din China"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că mijlocaşul Pablo Brandan ar vrea să plece la o echipă din China, patronul stelist precizând că este dispus să accepte transferul pentru suma de un milion de euro.

"Brandan vrea să plece în China, că are salariu mare, că e şansa lui... I-a spus lui Teia (n.r. - Teia Sponte). Bine mă, vino să discutăm! Eu nu ţin niciun jucător cu forţa la Steaua. El mai are un an şi jumătate contract. Eu îi dau drumul dacă primesc un milion de euro. Dar sunt acoperit, că îi am pe Pârvulescu şi pe Latovlevici", a spus Becali la Sport.ro.

Întrebat ce părere are despre faptul că jucătorii Florin Costea, Ovidiu Dănănae şi Andrei Prepeliţă au fost convocaţi la DNA, în cazul excluderii Universităţii Craiova, Becali a spus: "DNA îşi face datoria, se duc băieţii acolo şi cu asta basta. S-a vehiculat faptul că au fost interese ca Universitatea să retrogradeze şi jucătorii să fie declaraţi liberi de contract. Şi vor nişte declaraţii să vadă ce interese. Cine i-a instigat, dacă am vreo influenţă în retrogradarea Universităţii, cu Mircea Sandu şi Mitică Dragomir."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite