Balint: "Vom participa la gale caritabile ori de câte ori vom avea ocazia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Gavril Balint a declarat că va participa la astfel de gale ori de câte ori va avea ocazia, nu doar pentru caritate ci şi deoarece astfel are ocazia să îşi întâlnească foştii colegi.

"Ne bucurăm pentru Kassandra, am mai participat şi anul trecut la o astfel de gală şi o vom face ori de câte ori vom avea ocazia, nu doar pentru caritate ci pentru că ne mai întâlnim şi noi, deoarece cu unii nu ne-am văzut de câţiva ani. Belo şi Piţi parcă au 30 de ani, nu în jur de 50", a spus Balint. "M-a vrut şi Dinamo în perioada în care eram jucător, dar Steaua m-a băgat mai repede în dubă", a mai spus el amintindu-şi de cariera sa de fotbalist.

Miodrag Belodedici a vorbit despre prestaţia sa la turneul desfăşurat în Sala Polivalentă: "Am refăcut pasele cu Tudorel Stoica şi Piţi, din perioada '86. Eram jucători valoroşi care făceam cu toţii parte din echipa naţională. Pe vremea noastră era o altă calitate la copii şi juniori".

Belodedici, ambasadorul finalei Ligii Europa, consideră că a purtat noroc Stelei la tragerea la sorţi a 16-imilor de finală, în urma căreia s-a stabilit că gruparea bucureşteană va întâlni echipa olandeză.

"Cred că am purtat noroc Stelei la tragerea la sorţi, i-am scos o echipă nu prea puternică şi Steaua are şanse de calificare", a afirmat el. Fostul fotbalist a adăugat că este foarte bine că Steaua s-a dus în cantonament la munte, pentru că "liniştea pe care o ai acolo nu o găseşti nicăieri".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite