Băcilă îşi revine: "Când am mers din nou pe picioarele mele m-am bucurat ca un copil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băcilă a depăşit şocul accidentării şi trage tare pentru a reveni cât mai repede pe gazon
Băcilă a depăşit şocul accidentării şi trage tare pentru a reveni cât mai repede pe gazon

Cosmin Băcilă a revenit astăzi la Târgu Jiu, pentru a participa la poza de grup a clubului pentru finalul de an, el declarând că s-a bucurat ca un copil atunci când a mers din nou, după accidentarea gravă suferită în septembrie.

"Îmi e dor de echipă şi de tot ce înseamnă fotbalul. Am trecut printr-un moment foarte greu, dar am ieşit cu bine. M-am împăcat cu ideea că nu pot juca acum, am trecut cu bine zic eu peste acest moment şi aştept să-mi revin cât mai repede. Ce a fost mai greu a trecut, am avut nişte dureri insuportabile şi a fost destul de greu. Acum, când am mers din nou pe picioarele mele m-am bucurat ca un copil, e o senzaţie plăcută să mergi din nou. Va fi şi mai plăcut când voi juca iar fotbal", a spus Băcilă.

"Pe Gardoş să-l ierte Doamne-Doamne, eu nu am nimic cu băiatul şi chiar i-am spus. Am auzit că a avut probleme, dar din partea mea nu e niciun blestem. Din păcate e ghinion şi la noi la echipă, sunt multe accidentări şi se pierd puncte tot prin minutul 90, dar asta este, aşa e la fotbal. Poate era necesar să vină şi părintele în vestiar, dar se ştie cum e, preotul spune, dar şi tu trebuie să te rogi la Dumnezeu tot timpul nu numai când greşeşti", a mai spus jucătorul, care a ascultat în vestiar slujba ţinută de un sobor de preoţi de la Mănăstirea Lainici, invitaţi să le vorbească jucătorilor despre învăţăturile bisericii.

Băcilă a menţionat că în luna martie ar putea reintra la joc: "A fost o perioadă grea pentru mine în ultimele luni, nu am putut să ies din casă şi am mers doar în cârje. Nu doresc la nimeni aşa ceva. Treptat am pus un picior jos şi încet-încet am renunţat la o cârjă, după care şi la cea de-a doua. Acum şchiopătez puţin, dar pot merge şi sper să fie tot mai bine. În funcţie de cum mă voi recupera pot să revin pe teren. Medicii mi-au spus că în şase luni pot juca din nou. Dacă totul merge conform planurilor şi nu apar complicaţii cred că prin martie voi putea juca din nou. Oricum după recuperarea de la Roma, programată în decembrie, voi putea începe alergările".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite