Se întâmplă în România: Un fotbalist a bătut o arbitră asistent!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimente incredibile la un meci din ligile inferioare, între Voinţa Periş şi CS Corbeanca! Doi jucători ai gazdelor au înjurat-o ca la uşa cortului pe tuşiera Roxana Ivanov (24 de ani), iar unul dintre ei a şi lovit-o! Comisia de Disciplină va decide azi ce pedeapsă va primi agresorul.


Etapa a 10-a din Liga a IV-a din judeţul Ilfov a consemnat un incident incredibil. La meciul dintre Voinţa Periş şi CS Corbeanca, grotescul în stare brută şi-a făcut apariţia. Site-ul www.sportilfov.ro scrie că totul a început în momentul în care oaspeţii au marcat golul de 2-1. Asistenta de pe acea parte, Roxana Ivanov, nu a semnalizat ofsaid, aşa cum au cerut cei din Periş, iar centralul a validat golul.

Au înjurat-o şi au lovit-o

În acel moment, aşa cum consemnează sursa mai sus amintită, trei jucători ai gazdelor au sprintat spre tânăra arbitră de 24 de ani să-i ceară socoteală. Doi dintre ei au început s-o înjure ca la uşa cortului, iar unul, Ion Dumitru, a mers şi mai departe, şi a lovit-o pe asistentă, doborând-o la pământ.
Comisia de Disciplină a AJF Ilfov va judeca astăzi acest caz şi va decide cum îl va pedepsi pe agresor.

Mai multe puteţi citi pe Sport Ilfov

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite