Ana Maria Prodan, audiată la DNA în dosarul excluderii Universităţii Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ana-Maria Prodan, noul preşedinte de la FC Snagov
FOTBAL: Ana-Maria Prodan, noul preşedinte de la FC Snagov

Ana Maria Prodan a fost audiată aproximativ două ore, în calitate de martor, ca impresar al jucătorului Ovidiu Dănănae, de procurorii anticorupţie în dosarul excluderii Universitatea CraiovA.

"Am fost chemată în calitate de martor, ca manager al jucătorului Dănănae. Nu ştiu pe cine ar mai putea să mai cheme, pentru că Mititelu a chemat pe toată lumea la DNA. Cred că am fost ultima pe care n-o chemase. Toată lumea s-a obişnuit cu golăniile pe care le face. Am stat de vorbă, am adus hârtiile doveditoare. Sunt multe lucruri care nu ţin de un manager, care ţin de federaţie şi de cluburile care achiziţionează jucători. Nu e niciunfel de problemă", a spus Prodan, care a fost întrebată de procurori despre transferul fostului fotbalist al Universităţii Craiova Dănănae la Tom Tomsk după ce jucătorul a fost declarat liber de contract de FRF.

Prodan l-a numit pe Mititelu "sifon" şi a precizat că şi fotbalistul stelist Ovidiu Dănănae va fi audiat de DNA: "Dănănae mi-a spus că trebuie să meargă la DNA, dar nu ştie de ce e convocat. I-am explicat de ce am fost chemată eu."

Potrivt www.prosport.ro, Dănănae, Andrei Prepeliţă, Florin Costea, toţi trei acum la Steaua şi Dorel Stoica de la Dinamo, care au fost jucători ai Universităţii Craiova, vor fi audiaţi, luni, de procurorii anticorupţie.

Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) sunt învinuite de procurorii DNA în dosarul excluderii Universităţii Craiova, alături de preşedinţii acestor foruri, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, şi de alţi 12 membri ai Comitetului Executiv al FRF. Aceştia sunt învinuiţi de abuz în serviciu şi de sustragere de bunuri de sub sechestru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite