Obiectivul CS Mioveni, îndeplinirea baremului de puncte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a declarat că obiectivul echipei clasate pe ultimul loc în Liga I este îndeplinirea baremului de puncte şi apoi salvarea de la retrogradare.

"Suntem pregătiţi pentru retur. Principalul obiectiv pentru acest retur a devenit acum îndeplinirea baremului, pentru ca apoi să încercăm şi salvarea de la retrogradare. Am făcut aceste transferuri, reuşite zic eu, cu jucători tineri şi chiar cu experienţă. Sper să fie jucătorii care trebuiau echipei. Ne aşteaptă meciul cu Steaua, o echipă puternică ce vrea titlul. Dar niciun meci nu este câştigat dinainte, iar la sfârşit sper ca noi să ne bucurăm de rezultat" a declarat Olteanu.

În cadrul întâlnirii cu presa, au fost prezentaţi cei cinci jucători achiziţionaţi în această iarnă, Radu Barbu, fundaş, de la Petrolul, Cosmin Năstăsie, mijlocaş, de la FC Argeş, Sorin Ispir şi Nicolae Zuluf, ambii mijlocaşi, împrumutaţi de la Dinamo, şi Adrian Voiculeţ, atacant, de la FC Braşov. Dintre cei cinci fotbalişti, primii patru au şanse mari să fie titulari în partida cu Steaua de duminică şi să debuteze astfel în tricoul galben-verde într-un meci oficial.

Jucătorii nou-veniţi au declarat că sunt conectaţi la importanţa meciului cu Steaua şi că nu se sperie de numele adversarilor. "Ne aşteaptă un meci greu, dar nu le va fi uşor cu noi. Vrem să facem cât mai multe puncte", a spus Ispir.

"Suntem conştienţi că nimeni nu ne dă nicio şansă, dar important este că noi avem înceredere în forţele noastre, că putem face un rezultat bun", a declarat Cosmin Năstăsie.

După ce au fost prezentaţi presei la stadion, jucătorii şi antrenorii Mioveniului au ieşit în centrul oraşului unde au împărţit mărţişoare femeilor, invitându-le totodată la meciul de duminică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite