FC Vaslui a bătut cu 3-1 pe Steaua, sancționând gafele lui Stanca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua s-a jucat cu ocaziile de gol la Vaslui și a fost pedepsită aspru pentru stilul risipitor al jucătorilor ei. Chipciu a deschis scorul, iar apoi echipa bucureșteană a avut șansa să se desprindă. N-a făcut-o, iar în ultima parte a disputei echipa lui Marius Șumudică a marcat de trei ori, sancționând ezitările portarului Stanca.

Laurențiu Reghecampf a suferit primul eșec în meci oficial de la venirea la Steaua. Și prima repriză a meciului de la Vaslui, precum și o parte din cea de-a doua nu anunțau acest deznodământ.

Disputat pe ploaie, derby-ul etapei cu numărul 6 din Liga 1 a fost dinamic, cele două rivale împărțindu-și perioadele de dominare. Steaua a început mai bine, iar Tănase (min. 5) și Rusescu (min. 11) l-au pus la grea încercare pe Coman. Golgheterul roș-albaștrilor avea să fie periculos și spre finalul reprizei, însă nici de această dată n-a izbutit să-l învingă pe portarul lui FC Vaslui.

În minutul 52, Chiricheș a pătruns în jumătatea adversă de teren, i-a trimis lui Tănase pe stânga, care a centrat și Chipciu a trimis din două mișcări balonul în poartă. Steaua a avut șansa desprinderii, însă Chipciu (min. 56) și Pintilii (min. 58) i-au oferit din nou prilejul lui Coman să se remarce, la ultimul șut mingea fiind respinsă în cadrul porții echipei moldave.

Ultima jumătate de oră a fost una de calvar pentru Steaua. În minutul 60, la primul șut pe poartă pentru FC Vaslui în acest meci, Celeban a profitat de ezitarea lui Stanca și a egalat cu o lovitură de cap. Coautor la primul gol, Sânmărtean și-a adus echipa în avantaj cu un șut-centrare la care Stanca a gafat din nou, ieșind pripit din poartă (min. 85).

Steaua era în genunchi și după ce Celeban a trimis în bară (min. 87), Marius Niculae a stabilit rezultatul final (min. 88).

VASLUI: Coman - Milanov, Celeban, Charalambous, Sălageanu - Caue, N'doye - Antal, Sânmărtean, Varga - Niculae

Rezerve: Straton, Varela, Dias, Sburlea, Stanciu, Gheorghiu, Cordoş

Antrenor: Marius Șumudică

STEAUA: Stanca - Georgievski, Martinovic, Chiricheş, Pîrvulescu - Pintilii, Bourceanu - Popa, Tănase, Chipciu - Rusescu

Rezerve: Tătăruşanu, Szukala, Filip, M. Costea, Latovlevici, Nikolic, Rocha

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite