Gheorghe Mihali, antrenor secund la CSMS Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Mihali
Gheorghe Mihali

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat că Gheorghe Mihali este noul antrenor secund al grupării din dealul Copoului, după ce fostul secund, Narcis Ciocârlan, a suferit un infarct în luna noiembrie a anului trecut.

"Gică Mihali este noul antrenor secund al echipei noastre. El va începe munca la echipă chiar de sâmbătă, la amicalul pe îl disputăm cu echipa de Liga a III-a Rapid CFR Suceava", a spus Florin Prunea.

Gheorghe Mihali are 47 de ani şi a evoluat ca fotbalist la FC Olt, Inter Sibiu, Dinamo Bucureşti şi Guingamp (Franţa). Ca antrenor, Mihali a fost "principal", la CSM Focşani şi "U" Cluj şi "secund" la CFR Cluj, FC Argeş şi Al Ettifaq (Arabia Saudită).

Pe de altă parte, Prunea a declarat că jucătorii Cristian Hăisan şi Yamoudou Camara au semnat cu gruparea din dealul Copoului.

"După amicalul cu FCM Bacău, antrenorul Ionuţ Popa s-a declarat mulţumit de prestaţiile portarului Cristian Hăisan şi a fundaşului Yamoudou Camara, astfel că am luat decizia de a semna cu cei doi. Mai aşteptăm câţiva jucători în zilele următoare ", a spus Florin Prunea.

Portarul Cristian Hăisan are 31 de ani şi a mai evoluat de-a lungul carierei la Rocar Bucureşti, Metalul Plopeni, FC Vaslui, Altay Constanţa, FCM Bacău, FC Braşov şi CS Mioveni.

Fundaşul francez Yamoudou Camara are 25 de ani şi a mai jucat la Nancy, Nancy B, FK Ekranes şi Unirea Alba Iulia.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite