Ciobotariu: "Sunt convins că Gaz Metan Mediaş nu a uitat înfrângerea din tur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul dinamoviştilor, Liviu Ciobotariu, a declarat că jucătorii săi trebuie să fie atenţi în meciul cu Gaz Metan Mediaş de sâmbătă, fiind convins că adversarii nu au uitat înfrângerea cu scorul de 5-0 din turul campionatului.

"Suntem nerăbdători să înceapă returul, echipa e pregătită, debutăm pe Arena Naţională într-un joc nu tocmai uşor, pentru că sunt convins că Mediaş nu a uitat rezultatul din tur. Vrem o victorie şi am încredere în echipa mea, sunt sigur că vom face un meci bun şi vom lua cele trei puncte. Ne era dor să începem după o lună şi ceva de cantonament. Suntem conştienţi de echipele din urma noastră, dar suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Nu avem voie să facem paşi greşiţi, de sâmbătă încep examenele oficiale", a spus Ciobotariu.

Tehnicianul susţine că Dinamo ar fi trebuit să debuteze pe Arena Naţională în meciul cu Steaua din etapa a XVI-a a Ligii I.
"Poate că am făcut o greşeală că nu am jucat cu Steaua pe Arena Naţională, dar nu regretăm nimic pentru că asta a fost decizia noastră atunci. Avem încredere în potenţialul nostru, e important să avem aceeaşi constanţă ca în turul campionatului. Sunt foarte mulţumit de lot, mi-am dorit jucători pe anumite posturi şi sunt mulţumit de ei, dar acum depinde şi de fotbalişti. Cred că uşor-uşor se vor integra", a explicat antrenorul dinamovist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite