Spaniolii îi cer lui Becali "să plece singur la Buzău"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii ziarelor spaniole îi cer patronului Stelei "să lase clubul la București". "As", "Marca" și "Sport" au scris despre situația în care a ajuns clubul din "Ghencea".

Ziarele sportive din Spania au publicat știrea conform căreia Steaua lui Gigi Becali nu va mai putea evolua pe stadionul "Ghencea". "As", "Marca" și "Sport" au preluat un articol al agenției de presă EFE în care se spune că Steaua "a fost expulzată în această săptămână de pe stadionul pe care a jucat din 1973 deoarece nu a plătit chiria Ministerului Apărării, proprietarul bazei și până în urmă cu un deceniu, proprietarul echipei de fotbal".

Se menționează că Steaua "nu a mai plătit chiria de peste două luni" și că Becali, "controversatul magnat și europarlamentar extremist" a decalarat că "nu va pleca din Ghencea până când nu va recupera din investițiile făcute acolo". De asemenea, se precizează că patronul Stelei "are de mai multe luni un război deschis cu suporterii" și că acest conflict "se poate intensifica" dacă Becali mută Steaua la Buzău.

Reacțiile nu au întârziat să apară pe edițiile on-line ale ziarelor spaniole, iar cititorii îl atacă pe Becali. "Ce porcărie! Aceste lucruri se pot întâmpla doar în țările din estul Europei. Să plece Becali cu ideile lui! Să lase clubul la București și să plece el singur la Buzău", este mesajul transmis de un cititor, care se semnează "qtjodas".

Vezi pe adevarul.es alte reacții ale spaniolilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite