Cîrţu: "Mititelu va duce Craiova în divizia a 5-a"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cîrţu şi Adrian Mititelu s-au duelat astăzi, la emisiunea Versus, pe Gsp TV. Fosta legendă a Universităţii l-a acuzat pe finanţatorul oltenilor că nu ştie să piardă şi că nu va renunţa la echipă nici dacă aceasta va fi dezafiliată iar răspunsul lui Mititelu nu a întîrziat să apară.

"Sînt convins că Mititelu nu va pleca de la Craiova. Va duce echipa în divizia a 5-a, el nu va ceda. Are caracteristica looser-ului, nu ştie să accepte înfrîngerea. Chiar şi aşa suporterii rezistă, nu a făcut nimeni nimic. Şi autorităţile au partea lor de vină, nu au acţionat în niciun fel, au stat cu mîinile în sîn. Sînt mulţi care vor să investească la Universitatea dar nimeni nu vrea să vină atît timp cît Mititelu este patron" a declarat Sorin Cîrţu.

"Dacă a ajuns Cîrţu să vorbească de management înseamnă că s-a ales praful. El este un antrenor mediocru sau submediocru, mai bine să tacă. Îşi doreşte foarte mult ca Universitatea să fie distrusă, de şase ani de zile numai venin scoate din el. Cîrţu m-ar dori mort şi mîine, e bolnav de ură şi de duşmănie" a fost replica finanţatorului oltean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite