El este singurul dinamovist care a mai înfruntat Barcelona: "E o cinste să jucăm contra ei şi-o vom face cu mintea limpede"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Antrenorul Dario Bonetti a declarat că meciul amical cu FC Barcelona, de sâmbătă, va constitui o bună oportunitate pentru jucătorii săi de a-şi etala personalitatea.

"Este important pentru că în primul rând dă posibilitatea întregii Românii de a vedea de aproape una din cele mai mari echipe din această perioadă. E important şi pentru noi toţi, pentru jucători, este un motiv de a creşte. Ne dorim să dăm ce avem mai bun. Sper să fie o oportunitate pentru a înţelege câtă personalitate avem. Eu sunt un suporter al celor care joacă bine, al marilor jucători. E imposibil să alegi un jucător de la Barcelona, pentru că sunt toţi numărul 1. Când se spune că Messi e cel mai bun jucător din lume, e clar, e cel mai bun. Cred că este cel mai bun pe postul său, apoi sunt Iniesta, Pique, Ronaldo, sunt atâţia alţi jucători mari", a declarat Bonetti.

image

Singurul care a jucat împotriva catalanilor, în Primera División, Cătălin Munteanu a prefaţat duelul: "Vom încerca să fim concentraţi şi în momentele de pauză, când mingea nu se joacă, Barcelona de acum e una dintre cele mai bune formaţii din istoria fotbalului. E o cinste să jucăm contra ei şi-o vom face cu mintea limpede".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite