Ronny Levy: "Unirea s-ar putea desfiinţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Unirii Urziceni a declarat că s-a simţit foarte bine la echipa ialomiţeană, însă este surprins de problemele pe care le are aceasta şi este foarte supărat de ceea ce se întâmplă.

"În ultima discuţie cu domnul Bucşaru am decis să rămân doar pentru aceste două meciuri şi apoi să părăsesc echipa. Am vorbit cu o parte din jucători, sunt foarte supărat pentru ceea ce se întâmplă, mai ales că am venit anul trecut cu optimism şi am avut rezultate bune la această echipă, care are ceva special. E suprinzător că se întâmplă aşa ceva, nu mă aşteptam", a spus antrenorul Unirii Urziceni.

Ronny Levy a mai afirmat că patronul Dumitru Bucşaru va vinde mai mulţi jucători, iar echipa va încerca să supravieţuiască până al finalul sezonului. "Îmi place România foarte mult, fotbalul românesc are potenţial foarte mare, nu ştiu ce se va întâmpla cu echipa mai departe, dar din ce am vorbit cu domnul Bucşaru am înţeles că vor pleca mulţi jucători şi va încerca să supravieţuiască până la finalul sezonului şi poate atunci se va desfiinţa", a mai spus Levy.

Echipa Unirea Urziceni a plecat, miercuri dimineaţă, în Croaţia, în vederea partidei cu Hajduk Split, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Meciul va avea loc, joi, de la ora 21.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite