Levy: "Nu e normal ca portarul să fie transferat cu o zi înainte de meci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ronny Levy a criticat situaţia prin care trece echipa sa, portarul Giedrius Arlauskis fiind transferat la Rubin Kazan cu o zi înaintea meciului cu Hajduk Split din play-off-ul Ligii Europa.

"Am început bine jocul, l-am controlat, dar după egalare nu am mai avut puterea psihică să rezistăm. Nu cred că meritam mai mult. Cu o zi înainte de meci s-a ajuns la o înţelegere cu Rubin Kazan pentru transferul portarului Arlauskis. Jocul nostru normal e cel din prima repriză, dar nu trăim în vremuri normale, totul e nesigur. Portarul pleacă cu o zi înainte de meci...nu se face aşa. Nu e o situaţie normală, dar mai am contract pentru două meciuri, unul în campionat şi returul cu Hajduk", a spus Levy.


Formaţia Unirea Urziceni a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa croată Hajduk Split, într-un meci contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Pentru Hajduk au marcat Ibricici, în minutele 39 şi 66, Brkljaca '78 şi Cop '85, în timp ce pentru Unirea a înscris S. Frunză '34.

Returul va avea loc la 26 august, la Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite