Presa din Israel: ”Levy este un hoț!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali l-a lăudat pe antrenorul Ronny Levy (stânga) după calificarea în grupe
Gigi Becali l-a lăudat pe antrenorul Ronny Levy (stânga) după calificarea în grupe

Noul antrenor al Stelei este privit ca un hoț care a fugit în noapte de către jurnaliștii din țara sa natală după ce a părăsit echipa Beitar pentru a prelua Steaua, "o echipă condusă de un patron care crede că homosexualitatea e o boală".

Atacurile asupra lui Ronny Levy s-au întețit în Israel după ce a devenit din ce în ce mai evident că clubul Beitar nu mai poate face nimic pentru a-l aduce înapoi, nici măcar o amenințare cu un proces.

"Beitar i-a oferit o mână de ajutor în momentul în care trecea prin momente dificile ale carierei și el a fugit ca un hoț în noapte. Calitatea oamenilor se vede în astfel de momente", au scris jurnaliștii de la Haaretz, unul dintre cele mai importante ziare din Israel. "N-ar fi trebuit să semneze cu Steaua, club condus de un patron, Gigi Becali, care consideră că homosexualitatea este o boală", mai scrie sursa citată.

"Am salvat clubul de la retrogradare, cred că aș merita mai mult respect pentru asta. N-aveau niciun plan de viitor, n-aveam de ce să continuu acolo", a spus Levy miercuri, la revenirea în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite