Cristiano Ronaldo le-a cerut scuze fanilor lui Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Internaţionalul portughez al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat la finalul partidei pe care echipa sa a câştigat-o în faţa Almeriei, scor 4-2, că regretă gestul care a dus la eliminarea sa şi le-a cerut scuze fanilor inclusiv pentru penalty-ul ratat

"Sunt un om, am şi eu unele defecte şi se întâmplă să mai greşesc. Totuşi, sunt profesionist şi nu îmi place să ratez sau să pierd. Am fost trist pentru că nu am transformat acea lovitură de la 11 metri şi, din acest motiv, nici nu m-am bucarat la golul pe care l-am marcar ulterior. Am fost eliminat deoarece am reacţionat instinctiv. Pe această cale, vreau să îmi cer scuze suporterilor şi colegilor", a spus fotbalistul lusitan în vârstă de 25 de ani.

Ronaldo primit cartonaşul roşu în minutul 89 al întâlnirii cu Almeria, după ce a lovit intenţionat, cu piciorul, un adversar care iniţial i-a aplicat o lovitură de cot în figură.

Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-2, partida cu Almeria, contând pentru etapa a 13-a din Primera Division. Pentru formaţia antrenată de Manuel Pellegrini au marcat Serfio Ramos (31), Higuaín (73), Benzema (82) şi Cristiano Ronaldo (84), în timp ce pentru oaspeţii, care la un moment dat au condus cu 2-1, au înscris Soriano (58) şi Uche (62).

Tot sâmbătă, în etapa a 13-a din campionatul Spaniei, s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

Deportivo la Coruna - FC Barcelona 1-3 (Adrian 39 / Messi 27, 80, Ibrahimovici 88)

Xerez - Atletico Madrid 0-2 (Aguero 28, Forlan 66)

FC Sevilla - Real Valladolid 1-1 (Luis Fabiano 45-penalty, Manucho 33).

Clasament: 1. FC Barcelona 36p (14j), 2. Real 31p, 3. FC Sevilla 27p...

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite