“Dinu Gheorghe s-a autopropus la Steaua, Dinamo şi Astra!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Fostul conducător al formaţiei FC Braşov, Romeo Pascu, i-a răspuns dur lui Dinu Gheorghe, după ce preşedintele Rapidului îl acuzase că vrea să revină la clubul de sub Tîmpa.

„Vamă vorbeşte de mine?! El n-are nicio cătare. El se bagă la FC Braşov şi azi, nu eu. A venit cu Materazzi ăla, de rîdeau jucătorii de el şi a fost demis după trei zile. Apoi cu Marian Rada a vrut să facă o enclavă a lui Rapid Bucuresti la Braşov, era normal. De ce ne tot mirăm? Mă tem eu de Dinu Vamă? El e un bun conducator, dar nu are ce să facă cu mine. El a avut rezultate la Rapid, în timp ce eu am fost 37 de ani conducător de fotbal", a comentat Romeo Paşcu.

"Cum îşi permite el să mă facă pe mine derbedeu­? O să spun mai multe la finalul sezonului. Să vedem atunci cu clasamentul în mînă cine are dreptate. Dinu Vamă care a luat jucătorii de la Braşov şi Neculaie a pierdut cel puţin un million de euro, fiindcă Timişoara oferea 1,1 milioane de euro doar pe Roman! Ce rezultate a avut el la FC Braşov?! El cu peste 4 milioane de euro a terminat pe 9. Neculaie mă dădea afară dacă eram pe locul 9! Eu cu 870.000 de dolari am dus Braşovul pe locul 3 şi în Cupa UEFA. Vamă vorbeşte de mine, când el s-a oferit pe la Steaua, Dinamo şi Astra, am acte care dovedesc asta", a declarat Paşcu la Novatv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite