Ilyeş: „Trebuia să batem cu 2-0"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Ilyes este incert pentru duelul cu CFR Cluj
Robert Ilyes este incert pentru duelul cu CFR Cluj

Robert Ilyes, autorul unicului gol din partida FC Braşov - FC Vaslui, scor 1-0, din prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal, a declarat că ar fi fost mai bine dacă FC Braşov ar fi câştigat cu scorul de 2-0.

"1-0 e un scor dificil, nu se poate spune că este un scor de calificare. Cred că dacă marcam măcar de două ori era mai accesibil, însă a fost greu", a declarat Ilyeş, care a fost desemnat jucătorul meciului.

„Am întâlnit o echipă disciplinată, cu jucători tehnici, dar e bine că ne-am strâns toţi şi am reuşit să facem un joc bun după o perioadă deloc fastă pentru noi. E bine că am câştigat în faţa unei echipe care se bate la campionat, dar trebuie să facem uitat repede acest joc, pentru că luni o remiză sau un eşec cu CFR Cluj ne poate băga în hora retrogradării", a mai adăugat jucătorul braşovean.

Frustraţi de arbitraj
Deşi s-a ferit să facă remarci directe la adresa arbitrilor, Robert Ilyeş a atins tangenţial problema, la fel ca şi antrenorul său, Viorel Moldovan. „Nu pot să acuz arbitrajul pentru că pot să mă trezesc suspendat, dar în teren cu toţii am simţit o frustrare peste care am reuşit să trecem doar cu ajutorul publicului. Pentru public ne dorim să ajungem în finala Cupei şi să o şi câştigăm", a încheiat Ilyeş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite