Şumudică nu-şi bagă jucătorii în cantonament: "Cine greşeşte, o să fie sancţionat dur!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şumudică a făcut un anunţ-şoc: a renunţat la cantonament înaintea meciului cu Dinamo, dar spune că dacă-şi prinde jucătorii în cluburi, vor fi sancţionaţi dur. 

"O să-i las acasă. Vreau să-i responsabilizez, dar dacă îi prind că o să greşească, vor fi sancţiuni dure", spune rapidistul. 

"În ceea ce priveşte jocul cu Dinamo pot spune că are o importanţă uriaşă în realizarea obiectivului nostru. Ne batem cu ei pentru locul de Europa League. Nici una dintre echipe nu are prea multe şanse la campionat.

Avem o revanşă de luat ţinând cont că am jucat două reprize diametral opuse. Mizăm pe aportul publicului pentru această dispută. Vreau o echipă 100% concentrată, de jucători care să înţeleagă ce înseamnă tricoul Rapidului. Jucătorii trebuie să treacă peste accidentul de la Galaţi

Chiar dacă nu putem să câştigăm din diferite motive, eu vreau să pot să mă uit în ochii jucătorilor mei şi să nu am ce să le reproşez pentru evoluţia lor", a spus Şumudică.

Tehnicianul echipei a vorbit şi despre căpitanul echipei, Costin Lazăr: "Este unul dintre cei mai buni jucători din ţară, dar am nevoie de un căpitan care nu renunţă niciodată. Vreau un Costin Lazăr cu capul limpede pentru a realiza o performanţă împreună, iar în momentul de faţă, el nu înţelege asta".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite