Răzvan Lucescu:" Nu-mi dau demisia"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Răzvan Lucescu a dat asigurări că nu va renunţa la luptă şi nu-şi va da demisia, indiferent de rezultatul din meciul de mâine, cu naţionala Belarusului.

"Nu-mi voi da demisia. Am un contract cu Federația, cu Ionuț Lupescu și cu Mircea Sandu. Dacă ei consideră că trebuie să se întîmple ceva, deschid discuția", a spus selecţionerul, vizavi despre speculaţiile care-l dădeau ca şi plecat după meciul de mâine.

Răzvan Lucescu susţine că este greu să ai rezultate bune cu naţionala, atâta timp cât se creează o atmosferă negativă în jurul lotului.


"Toată nebunia legată de echipa naţională nu a început acum, după Albania. A fost încă de la început, nu am avut linişte nici înainte de meciul de la Paris. Aveam două victorii, dar era un uragan în jurul nostru. Atunci a început totul. Nu e simplu să joci în condițiile astea.
Probabil că li s-a întîmplat şi lui Iordănescu, şi lui Piţurcă, probabil că de aceea am avut o singură calificare în cinci campanii. Presiunile nu s-au făcut înaintea meciurilor, ci cu o perioadă mai mare înainte de partide".

Lucescu jr. a vorbit şi despre partida de la Minsk.

"Ei au entuziasm, noi determinare și ambiţie și vrem să trecem repede peste egalul cu Albania. Este un moment în care fotbalul din Belarus este în creştere, de aceea îşi propun calificarea, iar cel din România în coborâre".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite