Copos: "Am fost furaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au spus, ieri, adio titlului. Elevii lui Manea au pierdut la Vaslui, scor 0-1, şi se mai bat doar pentru un loc de Liga Europa.

Papp, în minutul cinci, a marcat unicul gol al meciului. În minutul 74 s-a petrecut cea mai controversată fazaă a meciului. Spadacio a executat o lovitură liberă de pe dreapta, Herea a deviat puţin balonul, care apoi l-a lovit şi pe Zmeu şi a intrat în poartă. Asistentul Urzică a semnalizat însă ofsaid. La final, Copos i-a acuzat pe arbitri că nu i-au lăsat pe giuleşteni să câştige. „Am avut gol valabil, mingea a fost atinsă de jucătorul de la Vaslui. Puteam să marcăm cinci goluri că le anulau pe toate", a spus finanţatorul.

Copos se războieşte iar cu Dragomir
Patronul Rapidului a lansat apoi un atac dur la adresa şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru dragomir. „Avem doi jucători pe care i-am adus regulamentar, pentru care am plătit aproape 500.000 de euro, ei de trei săptămâni nu au drept de muncă, deşi transferurile au fost legale, respectând regulamentele. Eu sunt convins că TAS va lua decizia corectă. Acei bani investiţi îi va plăti cineva de la LPF care s-a antepronunţat şi care opreşte de la muncă doi jucători de echipă naţională", a afirmat Copos, care a refuzat să comenteze o eventuală demitere a lui Nicolae Manea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite