Rapidiştii şi-au cerut scuze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spadacio
Spadacio

La finalul meciului pierdut cu Astra, jucătorii lui Nicolae manea au afirmat că fanii au motive întemeiate să fie supăraţi, dar speră ca aceştia să rămână alături de echipă.

„Astra a avut o singură ocazie şi ne-a bătut. Acum se va vedea dacă suntem cu adevărat o echipă unită. Fanii au dreptate să scandeze împotriva noastră, dar trebuie să ne înţeleagă că am dat totul pentru a câştiga", a declarat Juliao Spadacio. Regrete a avut şi Adrian Iencsi: „E păcat pentru aceşti suporteri minunaţi... Aveam o şansă să se desprindem în clasament, dar nu am profitat de ea. Îmi pare foarte rău, dar asta e viaţa şi sper să ne revanşăm".
Napoli: „Am meritat victoria"
Nicolo Napoli a spus că Rapid nu putea să se aştepte la „mai multe" în acest meci având în vedere cum au jucat. „Am întâlnit o echipă bună şi tocmai de aceea în prima repriză am decis să aşteptăm, iar în a doua am fost mult mai prezenţi în atac. Oricum, adversarii, cu un şut pe care l-au avut în repriza a doua, nu puteau să se aştepte la mai multe. În economia jocului pot spune că e o victorie meritată, pentru că ultimele 25 de minute ne-au aparţinut în totalitate", a spus Napoli, cel care se află la prima victorie în Giuleşti.

Rapid - Astra 0-1
Rapid: Bornescu - Helder, Fernandes, Iencsi, Ciz - Matici (57 Ioniţă), Lazăr - Grigorie, Spadacio, I. Iordache (48 Cesinha) - Răduţă (64 Gauracs). Antrenor: Nicolae Manea.
Astra: Miron - Mihalache, Mendez, Oprsal, V. Sandu - Strătilă, V. Gheorghe, Takayuki, Paulinho (80 Al.Stan) - Diego Silva (80 Rohat), Ganea (90+3 Aria). Antrenor: Nicolo Napoli.
A marcat. L.Ganea 75. Stadion: Giuleşti. Spectatori: 7.000. Arbitru: Sebastian Colţescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite