Matici: „Nu am mai dat un aşa gol”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matici (dreapta) a fost imperial
Matici (dreapta) a fost imperial

Rapid a învins Timişoara după o pauză de trei ani, iar slovenul a marcat în minutul 26.

Rapid - Timişoara, scor 1-0, iar giuleştenii au obţinut prima victorie în faţa bănăţenilor după o pauză de trei ani. Matici, în minutul 26, a marcat unicul gol al meciului cu un şut de la 35 de metri. Slovenul a fost şi el mirat de reuşita sa, prima de acest fel din carieră „Nu am mai dat până acum un astfel de gol, dar în primul rând sunt mândru de echipă şi de ceea ce am reuşit. A fost o partidă foarte importantă, poate cea mai importantă din acest campionat, pentru că am avut şi ceva presiune pe noi", a spus Matici.

Pe margine, Nae Manea şi-a făcut cruce când a văzut realizarea elevului său. Antrenorul era fericit că echipa sa a egalat Timişoara la puncte şi a revenit astfel în lupta pentru un loc de Liga Europa. "Sunt trei puncte importante pentru noi, am reuşit să câştigăm şi mă bucur că astfel am rămas în plutonul celor care se bat pentru cupele europene", a spus Manea.

La debutul lor pentru Rapid, Bălan şi Varga au făcut un joc bun şi au fost aclamaţi de spectatori. „M-am simţit fotbalist, se poate spune că m-am întors acasă, pentru că aici a fost prima mea casă când am venit de la Cluj. Gestul suporterilor (n.r. - de a îndepărta zăpada) a fost admirabil, poate şi de acea ne-am mobilizat şi am câştigat acest meci", a precizat Bălan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite