Manea: "E un rezultat echitabil, am luat un punct preţios la Târgu Jiu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Rapidului, Nicolae Manea, a declarat, duminică, după remiza cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, că rezultatul final i se pare unul echitabil şi consideră că giuleştenii au obţinut un punct foarte important în economia acestui campionat, transmite corespondentul NewsIn.


"Am vrut să câştigăm, însă sunt mulţumit şi cu un punct. Erau bune trei puncte, ne menţineau între primele locuri. În repriza a doua gazdele au jucat bine şi au reuşit să egaleze. Nu ştiu dacă Rusu a vrut să tragă la poartă, cred doar că a făcut-o prost. E un rezultat echitabil, am luat un punct preţios. Se întâmplă să mai dai şi goluri întâmplătoare. Rapid este o echipă care mobilizează adversarii. Am avut meciuri grele de când am venit eu pe bancă şi toţi vor să bată Rapidul. Cu dorinţă şi agresivitate se pot obţine rezultate", a spus Manea.

Tehnicianul gazdelor, Liviu Ciobotariu, s-a declarat nemulţumit de rezultat, însă este satisfăcut de jocul prestat de elevii săi: "Fotbaliştii au avut atitudine, au vrut mult, dar au ratat la fel de mult. Am avut şase situaţii de gol, din care două foarte clare. Am primit un gol uşor, am început meciul de la 0-1, dar cred că pe final puteam câştiga. La mine vor juca doar cei care vor să câştige. Este un punct câştigat, chiar dacă la numărul de ocazii am fost peste ei. Am venit de patru etape pe bancă şi am obţinut două puncte, foarte puţin pentru mine".

Autorul golului egalizator, Adrian Rusu, a afirmat că vrea ca fosta sa echipă să câştige titlul: "Important e că am reuşit să înscriu şi să nu pierdem. Sunt fericit că am marcat, e un gol special, dar e bine că am obţinut un punct. Vreau ca Rapid să câştige campioantul, chiar dacă aici a făcut doar egal".

Pandurii Târgu Jiu a remizat, duminică, pe teren propriu, cu Rapid, scor 1-1, şi astfel echipa pregătită de Liviu Ciobotariu rămâne fără victorie în Liga I de 9 etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite