Şumudică: "Sunt mulţumit că nu am primit gol în primele două etape"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a apreciat drept echitabil rezultatul de egalitate, scor 0-0, din meciul cu Unirea Urziceni.

"A fost un meci disputat între două echipe care au pretenţii cel puţin la cupele europene. Unirea a fost aşezată bine în teren, este un rezultat echitabil, am avut şi noi câteva situaţii şi ei au fost periculoşi. Sunt mulţumit că nu am primit gol timp de două etape, împotriva a două echipe foarte puternice, FC Vaslui şi Unirea Urziceni", a declarat Şumudică.

Tehnicianul formaţiei giuleştene a precizat că jucătorii săi nu au mai avut aceeaşi agresivitate ca în partida cu FC Vaslui. "Am fost şi un pic mai atenţi, pentru că Unirea este o echipă bună de contraatac. Un astfel de meci te macină, pentru că întâlneşti o formaţie de Champions League, eu cred că este cea mai bună formaţie din ultimii doi ani", a mai precizat Şumudică, care le-a urat celor de la Urziceni să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor, în dauna celor de la Zenit Sankt Petersburg.

Vicecampioana Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei Rapid, în cadrul etapei a II-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite