Giuleştenii, "urecheaţi" de Manea: "Unii sunt cam graşi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Manea mai vrea doi mijlocaşi şi un atacant
Nicolae Manea mai vrea doi mijlocaşi şi un atacant

Antrenorul Nae Manea afirmă că obiectivele Rapidului rămân cele pentru care formaţia "vişinie" luptă în fiecare an, dar mai spune că titlul nu poate fi adjudecat decât dacă se aduc la echipă jucători experimentaţi. La primul antrenament al giuleştenilor în noul sezon, unii dintre fotbalişti au venit cu câteva kilograme în plus.

"Am început pregătirea, unii jucători sunt puţin cam grăsuţi pentru că nu s-au putut abţine de la purcel, dar asta nu-i o problemă. Am discutat cu ei şi trebuie să avem o pregătire cât mai bună, pentru a ocupa un loc cât mai bun în clasament. Obiectivele Rapidului au fost intotdeauna Cupa, campionatul şi un loc de cupe europene.

"Avem nevoie de câţiva jucatori pentru a întări lotul şi sperăm ca până lunea viitoare să reuşim să-i transferăm. Lotul este neschimbat plus câtiva jucători de la echipa a doua, dar dacă domnul Copos cere titlul nu poţi pune presiune pe jucători tineri, Avem nevoie de jucători experimentaţi pentru a îndeplini obiectivul pe care ni l-a impus. Este normal ca dânsul să vrea rezultate pentru ca este patronul echipei. Sperăm să fie alaturi de noi cum a fost şi pănă acum. Avem o listă mai mare de jucători pe care îi urmărim, dar vrem să-i aducem pe cei care ne pot fi de folos în lupta pentru titlu. De la reunire au lipsit brazilienii pentru ca nu am reuşit să procurăm bilete de avion in timp util, dar pănă miercuri vor veni toţi.",a declarat Nae Manea.

Giuleştenii au făcut astăzi doar alergări uşoare şi câteva exerciţii fizice la sala de forţă

image

În privinţa transferurilor, Manea spune că îşi doreşte trei fotbalişti, doi mijlocaşi şi un atacant, iar în ceea ce-l priveşte pe portarul Marinescu acesta va rămâne la Rapid deoarece încercările de a-l împrumuta au eşuat.
"Am avut o discuţie cu Marinescu şi el ar vrea să apere, noi vrem să-l dăm împrumut, dar nimeni nu mai vrea sa ia jucători cu împrumut. La Rapid jucătorii au fost plătiţi întotdeauna, dar mereu s-a făcut tam-tam pe această temă. Am cerut trei jucători pentru compartimentul median şi ofensiv", a încheiat Nae Manea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite