Dinamo şi Rapid, amendate cu câte 10.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Andone a primit un avertisment pentru proteste la adresa arbitrului.

Cluburile Dinamo şi Rapid au fost sancţionate de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal cu câte 10.000 de lei penalitate financiară pentru incidentele provocate de proprii suporteri prin aprinderea de fumigene şi torţe la meciul direct.

Pentru protestele la adresa arbitrajului din cadrul aceluiaşi meci, antrenorul formaţiei Dinamo, Ioan Andone, a primit un avertisment. De asemenea, jucătorul dinamovist Juan Pablo Garat a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate financiară de 740 lei în urma cartonaşului roşu primit în meciul din etapa a IV-a a Ligii I.

Gruparea FC Vaslui a fost sancţionată cu penalitate de 10.000 de lei pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu FC Braşov, primind totodată şi un avertisment pentru folosirea staţiei de amplificare în scopul incitării publicului.

Eliminaţi în cadrul etapei a IV-a a Ligii I, jucătorii Habib Balde (Universitatea Cluj) şi Dan Roman (FCM Târgu Mureş) au fost sancţionaţi cu o etapă de suspendare şi penalitate financiară de 740 lei.

Membrii Comisiei de Disciplină a ratificat, de asemenea, sancţiunile disciplinare dictate de clubul Pandurii Târgu Jiu la adresa jucătorilor Cosmin Tilincă, Florin Popete, Ionuţ Stancu, Florin Hidişan şi Daniel Orac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite