Rapid - Rosenborg 3-5 / Giuleştenii au pierdut cecul de 40.000 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au debutat azi în turneul amical din Spania împotriva celor de la Rosenborg, campioni ai Norvegiei în 2010, remizând după 90 de minute. Bucureştenii au pierdut însă la penalty-uri, cu 5-3.

Echipa lui Şumudică a trădat însă deficienţe, atât în apărare, cât şi în compartimentul ofensiv. Între buturi, Şumudică a mers ca şi în turul de campionat pe sistemul rotaţiei. Dacă în amicalul cu Dnepr, în poartă s-a aflat Coman, contra norvegienilor a fost folosit Bornescu. Fostul portar al Ştiinţei a fost sigur pe el, intervenind decisiv în prima repriză la un şut al lui Prica. Şi după pauză, "Pepe" a fost sigur pe el în faţa unei apărări fragile, fiind cel mai bun om am Rapidului.
Fără Marcos Antonio - accidentat, Şumi l-a titularizta pe Glauber în centrul defensivei. Sigura ocazie periculoasă a norvegienilor a plecat după un lanţ de gafe în apărarea bucureştenilor, unde Glauber şi Marius Constantin au dat semne că nu se înţeleg, Glauber provocând şi un penalty în repriza a doua, dar neacordat pentru Rosenborg. Şi Ezequias, introdus în locul lui Bozovici, a dat frisoane defensivei.
Şumi a preferat contra celor de la Rosengorg un Rapid ofensiv, într-un sistem 4-4-2, cu două vârfuri: Sburlea şi Herea. Cei doi însă nu au avut nicio ocazie de gol. Şumudică a încearcat să-l călească pe Sburlea în aceste meciuri de verificare, antrenorul anunţând deja că fostul braşovean este pariul lui pentru retur. Nici introducerea lui Cassio nu a adus un plus ofensiv, doar Spadacio a avut două ocazii de a înscrie după pauză. Astfel, după 90 de minute, cum scorul a fost 0-0, cele două echipe au mers la penalty-uri, conform sistemului eliminatoriu de la Copa del Sol. Giuleştenii au pierdut însă cu scorul de 5-3, după ce Marius Constantin a ratat. Rapid se va lupta după acest insucces pentru locurile 9-16, iar în faza următoare va juca împotriva pierzătoarei din meciul Malmo FF - Spartak Moscova.

Rapid – Rosenborg 0-0 3-5

 Rapid (prima repriză): Bornescu - Candido Costa, M. Constantin, Glauber, Bozovici - Roman, Spadacio, Lazăr, Cesinha - Herea, Sburlea.

 Rapid (a doua repriză): Bornescu - Candido Costa, M. Constantin, Glauber, Ezequias - Grigorie, N. Grigore, Spadacio, Frunză - Herea, Cassio.

 Antrenor: Marius Şumudică.

Pentru bucureşteni au marcat la penalty-uri: Herea, N. Grigore, Frunză. 

Rosenborg (Liga 1, Norvegia)

Partida s-a jucat în La Manga (Spania)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite