Rada la Al Nasr pentru 270.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionut Rada (dreapta) va pleca la Al Nasr
Ionut Rada (dreapta) va pleca la Al Nasr

Ionuţ Rada a fost transferat definitiv la Al Nasr Dubai, din Emiratele Arabe Unite, grupare cu care a semnat un contract valabil un an şi jumătate, informează site-ul oficial al clubului militar.

Steaua va încasa pe Rada suma de 270.000 de euro, potrivit lui Gigi Becali, patronul clubului din Ghencea.

Echipa arabă a fost fondată în 1945 şi a cucerit trei titluri ale Emiratelor Arabe Unite (1978, 1979 si 1986), trei Cupe ale Emirului EAU (1985, 1986 si 1989) si trei Cupe ale Uniunii EAU (1988, 2000, 2002).

Fosta campioană a Emiratelor ocupă în prezent locul 10 din 12 echipe pe plan intern, unde se luptă pentru evitarea retrogadării.

Rada este al cincilea stranier din lotul celor de la Al Nasr, pregătit de tehnicianul german Frank Pagelsdorf. Ceilalţi jucători străini sunt Anouar Diba şi Ali Boussabboun, ambii internaţionali marocani, atacantul ecuadorian Carlos Tenorio şi iranianul Iman Mobali. Cel mai cunoscut jucător din istoria clubului din Dubai este mijlocaşul argentinian Andrés Guglielminpietro - Guly, fost campion al Italiei cu AC Milan. El a evoluat, în anul 2005, nouă partide pentru Al Nasr şi a marcat patru goluri.

"Sunt foarte fericit pentru perfectarea acestui transfer şi sper să fie de bun augur pentru mine şi pentru viitorul meu. Le doresc mult succes colegilor mei în returul acestui sezon, sper din tot sufletul să câştige titlul de campioni şi să-mi păstreze şi mie o medalie în vară. De asemenea, le mulţumesc din suflet suporterilor Stelei pentru afecţiunea pe care mi-au arătat-o în perioada în care am activat aici şi m-aş bucura dacă s-ar întoarce alături de echipă şi ar face din nou atmosfera de vis din Ghencea", a spus Rada pe site-ul oficial al clubului stelist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite